Wij geven inzicht door inspirerende voorbeelden te delen en anders te denken.

Door kennis te delen, juist te verbinden en transparant te zijn.

Wij hebben de overtuiging dat we met u in staat zijn foodinnovaties te bedenken die ons terugbrengen naar de oorsprong en ons niet nog verder af doen drijven.

Onze diensten

Advies & begeleiding

Bewustwording & inbedding
van gezonde voeding in uw organisatie

Educatie

Workshops, lessen, trainingen
& excursies

Productontwikkeling

Van eetbare gezonde producten tot spellen
die onze ambitie onderstrepen

Onze aanpak

We starten door inzicht in het huidige voedselsysteem, hierdoor wordt het nut en noodzaak duidelijk en ontstaat er motivatie om te bewegen. Vervolgens bouwen we samen aan een scherpe externe –en interne analyse voor uw ziekenhuis of school. We stellen een gezamenlijke ambitie op en formeren een team.

Samen vervolgen wij het Foodspoor. Een ware reis, op weg naar een rondom gezond voedselsysteem. U bepaalt de stip op de horizon! We vertrekken, gaan samen op reis, maar u bepaalt hoe ver de reis mag gaan en hoe intensief de reis mag zijn, maar we vertrekken vandaag!

Girl (3-5) looking at strawberries in supermarket, close-up
aardbeien
school_blauw

Op scholen

Onze nieuwe generaties moeten we leren hoe belangrijk het voorkomen van ziekte is door het eten van gezonde voeding. Daarom bieden wij onderstaande diensten aan op scholen.

Met de pakketten die we aanbieden richten we ons op ouders, docenten en kinderen -afgestemd op onderbouw en bovenbouw-. U kunt kiezen uit een totaalpakket van alle diensten of of uit de verschillende onderdelen.

Pakket 1

De eerste stap

  • Inzicht in het huidige voedselsysteem (afgestemd op de doelgroep)

Pakket 2

De eerste stappen

  • Inzicht in het huidige voedselsysteem (afgestemd op de doelgroep)
  • Geven van trainingen en workshop (smaaklessen, thematische workshops)

Pakket 3

Het Foodspoor

  • Inzicht in het huidige voedselsysteem (afgestemd op de doelgroep)
  • Uitvoeren van in –en externe analyse
  • Formuleren gezamenlijke ambitie
  • Opstellen van beleid
  • Ontwikkelen actieplannen
  • Formeren van teams
  • Workshops
ziekenhuis_blauw

In de zorg

Integrale en transmurale samenwerking in de totale zorgketen en zicht op het voedingspatroon van een patiënt levert winst op! Daarom bieden wij onderstaande diensten aan in ziekenhuizen en andere zorgcentra.

Met de pakketten die we aanbieden richten we ons op Raden van Bestuur, Facilitaire Directies, Hoofden voeding, zorgpersoneel, koks, voeding assistenten en diëtisten. U kunt kiezen uit een totaalpakket van alle diensten of uit de verschillende onderdelen.

Pakket 1

De eerste stap

  • Inzicht in het huidige voedselsysteem (afgestemd op de doelgroep)

Pakket 2

De eerste stappen

  • Inzicht in het huidige voedselsysteem (afgestemd op de doelgroep)
  • Geven van trainingen en workshop (o.a. smaaksturing voor koks, smaaklessen voor medisch personeel)

Pakket 3

Het Foodspoor

  • Inzicht in het huidige voedselsysteem (afgestemd op de doelgroep)
  • Uitvoeren van in –en externe analyse
  • Formuleren gezamenlijke ambitie
  • Opstellen van beleid
  • Ontwikkelen actieplannen
  • Formeren van teams
  • Workshops

Pakket 4

Het Foodspoor+

  • Inzicht in het huidige voedselsysteem (afgestemd op de doelgroep)
  • Formuleren gezamenlijke ambitie
  • Ontwikkelen actieplannen
  • Formeren teams
  • implementatie voedingsconcepten
bloem_
Scroll to Top